Innerlijke rust laat liefde stromen, geeft kracht en maakt wie je wilt zijn.

 

Er kunnen schokkende gebeurtenissen in je leven zijn geweest die je van je kwaliteiten en je diepste zelf hebben afgescheiden. Sommige  gebeurtenissen laten hun sporen na en geven klachten als:

  

 

· Je niet meer vrij voelen

 

· Je levenskracht en levenslust neemt af

 

· Je blijheid verdwijnt of verminderd en je kunt niet meer genieten

 

· Je hebt last van angsten, dwangneurosen, fobieën en nachtmerries

 

· Je zelfvertrouwen verdwijnt

 

· Je hebt last van stress, spanningen, hyperventilatie, hoofd- en maagpijnen, slaap- en eetstoornissen

 

· Je vertoont verslavend gedrag zoals roken, drinken, werken, gokken, eten, sporten of  kooplust

 

· Je bent onverdraagzaamheid door agressie en frustratie

 

· Je bent gevoelig voor klachten als bijv. burn-out , r.s.i. en chronische spierspanningen

 

 

Vrijheid is een goede balans tussen verlangen en angst.

 

Kiezen voor bewustwording en verwerking van deze gebeurtenissen doet klachten verdwijnen en maakt liefde, kracht creativiteit en vrijheid weer voelbaar. Hierdoor kan men verantwoording gaan nemen voor de persoonlijke intenties en verlangens en kan men het leven steeds meer gaan ervaren als zinvol en gelukkig.

 

Ik werk met wat jij op het moment van een sessie nodig hebt. Ik stem me daarbij op jou af en ik ben daar creatief in. Ik doe dat door middel van regressie, lichaamsbewustwording, voice dialogue en (familie)opstellingen.

 

De intake en de sessies duren ongeveer 2 uur. De intake is bedoeld om kennis te maken, te kijken of het klikt en om duidelijk te krijgen welke hulpvraag je hebt.

 

 

Regressie

Regressie is een ander woord voor terug gaan in de tijd. Naar een eerder moment van je bestaan. Hoe ga je in regressie; terug naar het moment van trauma? In eerste instantie zijn we in gesprek. We proberen het probleem dat wat je dwars zit en waar je bewustzijn op wilt krijgen, zo helder mogelijk te formuleren. Dit helder krijgen gebeurt vooral door te letten op taalgebruik, emoties en lichaamstaal. Als deze drie samen zichtbaar worden heb je het moment van pijn. Door op dit gegeven door te gaan, vanuit ervaren, kom je vanzelf op het moment van ontstaan van die pijn; het moment van trauma.