Wie ben ik?

 

Ik ben Roelof Rieks en ik ben in 1963 geboren. Ik heb al een behoorlijke zoektocht achter de rug over wie ik zelf ben en wat mijn doel in dit leven is. Mijn zoektocht zal ik ook voortzetten om steeds te blijven leren van het leven.  Door mijn zoektocht ben ik ook geïnteresseerd geraakt in het helpen en behandelen van anderen.

Door mijn verlangen om te leven ben ik therapeut geworden.  Sinds 2009 ben ik psycho-energetisch therapeut. Ik heb mijn kwaliteiten uitgebreid met masseren, healen en coachen. Ik heb ervaren dat aanraken heel heilzaam is. Ik ben ook Manueel Praktizijn en pas daarin ontspanningsmassage en segmentale  massage (klachtenbehandeling),  Shiatsu-therapie en voetreflexologie toe.

Ik noem mezelf energetisch therapeut  vanwege de veelheid aan mogelijke behandelingen en combinaties van behandelingen voor het lichaam en de geest.  Ik benader een cliënt vanuit een holistische gedachte. Een klacht is niet altijd ontstaan op de plek waar hij gevoeld wordt.

Rust, vertrouwen, (wederzijds) respect, zelferkenning, ontspanning en vrijheid zijn belangrijke elementen die ik bij mezelf ben tegengekomen, maar ook bij anderen zie.

Voelt het voor jou dat ik je zou kunnen helpen, neem dan gerust, vrijblijvend, contact met mij op.