Klassieke Massage

Een goed verzorgt lichaam draagt bij aan een gezonde geest.

Massage kan hierin een grote rol spelen.

 

Al sinds de oudheid is de heilzame werking van massage bekend. Een massagebehandeling ontspant de spieren waardoor het lichaam in staat wordt gesteld zich te herstellen. Het lichaam voelt hierdoor prettiger aan en kan beter worden belast.

 

Het behoeft niet veel uitleg dat een massagebehandeling weldadig kan zijn, vooral in of na een stressvolle periode. Stress, tijdgebrek, verplichtingen en dat bekende opgejaagde gevoel, gaat vaak gepaard met spanningen in nek, rug en schouders. Regelmatig ontspannen is voornamelijk belangrijk om te voorkomen dat één en ander ten koste gaat van uw gezondheid.

 

Effect

het geeft u ontspanning, massage is ontspannend voor lichaam en geest, spanningsklachten zullen worden verminderd.

 

aandacht voor u zelf, we maken te weinig tijd vrij om naar ons lichaam te luisteren. Dit is een moment van rust en ontspanning waarin lichaam en geest weer in balans komen.

 

geeft u nieuwe energie, de energiedoorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.

 

bewustwording en contact, bewust uw lichaam voelen, meer contact krijgen met uw lichaam, door deze gewaarwording zal u eerder uw klachten onderkennen en eerder ingrijpen.

 

verwijdert afvalstoffen, de bloedcirculatie wordt geactiveerd waardoor afvalstoffen en blokkades het lichaam sneller zullen verlaten. Dit is merkbaar door een tintelend gevoel of het ervaren van meer ruimte in het lichaam.

 

werkt preventief, als u geen klachten meer heeft kunt u door het regelmatig ondergaan van een massagebehandeling er voor zorgen dat de klachten zich ook niet meer ontwikkelen.

 

De behandelduur is vanaf 30 minuten en in overleg. Zie de tarievenlijst voor de kosten.

 

 

 

                                 <- terug